Simona Welszarová

Bachelor's thesis

Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu

Importance of meat sorting and quality for meat production
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou třídění masa a jeho jakostí pro masnou výrobu. První část práce uvádí charakteristiku masa spolu s jeho morfologickou strukturou, chemickým složením a produkcí masa společně s konzumací v České republice. Dále je popsána jakost masa a vlivy působící na jakost, včetně kontaminace masa, způsobenou mikroorganismy. K jakosti masa patří i jeho jakostní odchylky …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with meat sorting and quality for meat production. The first part describes the characteristic of meat and its morphological structure, chemical composition and meat production with consumption in the Czech Republic. The next part is about the quality of meat and the effects on quality, including contamination of meat caused od microorganisms. The quality of meat includes …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta