Simona Welszarová

Bakalářská práce

Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu

Importance of meat sorting and quality for meat production
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou třídění masa a jeho jakostí pro masnou výrobu. První část práce uvádí charakteristiku masa spolu s jeho morfologickou strukturou, chemickým složením a produkcí masa společně s konzumací v České republice. Dále je popsána jakost masa a vlivy působící na jakost, včetně kontaminace masa, způsobenou mikroorganismy. K jakosti masa patří i jeho jakostní odchylky …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with meat sorting and quality for meat production. The first part describes the characteristic of meat and its morphological structure, chemical composition and meat production with consumption in the Czech Republic. The next part is about the quality of meat and the effects on quality, including contamination of meat caused od microorganisms. The quality of meat includes …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta