Ing. Martin Brůha, DiS.

Diplomová práce

Stravování studentů středních škol

Catering of students at secondary schools
Anotace:
Cílem mé diplomové práce je analyzovat stravovací návyky a způsob životního stylu středoškolských studentů a podmínky stravování ve školních jídelnách včetně návrhů k jejich zlepšení. Zaměřil jsem se na Ústecký kraj, ve kterém jsem si vybral 9 provozoven školního stravování. Jedná se o města Děčín, Ústí nad Labem, Teplice, Most, Louny, Žatec, Kadaň, Klášterec nad Ohří a Chomutov. V práci popisuji stručně …více
Abstract:
The aim of my thesis is to analyze eating habits and lifestyles of high school students and catering conditions in dining-rooms, including suggestions for their improvement. I focused on the Usti region, in which I have chosen 9 establishments of school catering. The survey is about town of Decin, Usti nad Labem, Teplice, Most, Louny, Zatec, Kadan, Klasterec nad Ohri and Chomutov. The paper briefly …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 8. 2013
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství