Ing. Martin Brůha, DiS.

Master's thesis

Stravování studentů středních škol

Catering of students at secondary schools
Abstract:
Cílem mé diplomové práce je analyzovat stravovací návyky a způsob životního stylu středoškolských studentů a podmínky stravování ve školních jídelnách včetně návrhů k jejich zlepšení. Zaměřil jsem se na Ústecký kraj, ve kterém jsem si vybral 9 provozoven školního stravování. Jedná se o města Děčín, Ústí nad Labem, Teplice, Most, Louny, Žatec, Kadaň, Klášterec nad Ohří a Chomutov. V práci popisuji stručně …more
Abstract:
The aim of my thesis is to analyze eating habits and lifestyles of high school students and catering conditions in dining-rooms, including suggestions for their improvement. I focused on the Usti region, in which I have chosen 9 establishments of school catering. The survey is about town of Decin, Usti nad Labem, Teplice, Most, Louny, Zatec, Kadan, Klasterec nad Ohri and Chomutov. The paper briefly …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 8. 2013
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management