Implementace udržitelných procesů v rámci F&B konceptů CPI Hotels – Eliška Lomozová
Eliška Lomozová
Bakalářská práce
Implementace udržitelných procesů v rámci F&B konceptů CPI Hotels
Implementation of sustainable processes within CPI Hotels' F&B concepts
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na environmentální aspekt udržitelnosti v oddělení Food and Beverage (F&B) v hotelové síti CPI Hotels v Praze. Cílem je analyzovat provozní procesy z hlediska udržitelnosti a navrhnout doporučení pro implementaci udržitelných postupů. Práce je rozdělena do pěti kapitol. První dvě kapitoly vysvětlují problematiku udržitelnosti a plýtvání potravinami. Třetí kapitola …víceAbstract:
This bachelor thesis focuses on the environmental aspect of sustainability in the Food and Beverage (F&B) department of the CPI Hotels chain in Prague. The aim is to analyze the operational processes from a sustainability perspective and to propose recommendations for the implementation of sustainable practices. The thesis is divided into five chapters. The first two chapters explain the issues of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 6. 2024
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/94403
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 8. 2024
- Vedoucí: Renata Lukášová
- Oponent: Lucie Nencková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/94403
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Plýtvání potravinami ve školních jídelnách
Anna Štefanová -
Food Waste: Potraviny z odpadu nebo odpad z potravin?
Michaela Šebíková -
Slevové akce a jejich vliv na chování spotřebitelů při nákupu potravin v kontextu plýtvání potravinami
Marek Brodský -
The consequences of using long and heavy vehicles in beverage transportation in Europe
Çağla Sevim