Hotelové snídaně pohledem klientů se specifickými stravovacími požadavky – Kateřina Trnková
Kateřina Trnková
Bakalářská práce
Hotelové snídaně pohledem klientů se specifickými stravovacími požadavky
The hotel breakfast from the perspective of clients with specific dietary requirements
Anotace:
Cílem mé bakalářské práce je vytvořit plán obměny složení hotelových snídaní takovým způsobem, aby nabídka vyhovovala širší klientele, než je tomu v současné době. Jedná se především o osoby s alergií nebo nesnášenlivostí lepku či laktózy, vegetariány a vegany. V teoretické části práce jsou popsány zdravotní a alternativní důvody přechodu lidí k dietní stravě. Dále je popsána problematika veřejného …víceAbstract:
My bachelor thesis aims to find a variation of the hotel breakfast that would suit a wider range of clients than at the present. It especially concerns people with food allergies and food intolerance to gluten or lactose, vegetarians, and vegans. The theoretical part describes health and alternative reasons for the transition of people to diet food. In addition, the paper describes the issue of public …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 9. 2020
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/82431
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 5. 2021
- Vedoucí: Blanka Bejdáková
- Oponent: Zuzana Kvítková
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/82431
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Problematika zkřížené alergie na pyly a potraviny
Tereza Cochlarová -
Výživa kojenců a batolat s alergií na bílkovinu kravského mléka
Petra VAVEROVÁ -
Změny ve struktuře spotřeby a výdajů na potraviny (domácnosti ČR)
Kateřina Vojtová -
Výběr potravin a stravovací zvyklosti osob s laktózovou intolerancí
Veronika VENKRBCOVÁ -
Výběr potravin a stravování osob s laktózovou intolerancí
Veronika Šorsáková -
Stravovací úsek v hotelu
Daniela Poková