Eva Křenková

Diplomová práce

Stanovení mikrobiologické kvality pekárenských výrobků

Determination of microbial quality of bakery products
Anotace:
Chléb je nedílnou součástí stravy po tisíce let. Ve všech různých formách je nejvíce konzumovanou potravinou s významným zdrojem komplexních sacharidů. Pokud se vyrábí v patřičných technologických podmínkách a za použití vhodných surovin, nemá negativní účinky na zdraví. Není-li správně skladován a zkonzumován v době trvanlivosti, může být nevhodným zdrojem výskytu nežádoucích mikroorganismů, jako …více
Abstract:
Bread has been an integral part of our diet for thousands of years. In all the various forms bread is the most consumed food with a significant source of complex carbohydrates. When produced under proper technological conditions and using the appropriate raw materials, no negative health effects arise. If not properly stored and consumed within the durability it may be an inadequate source of undesirable …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Eva Popelářová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Magisterský studijní program / obor:
Výživa a potraviny / Výživa a potraviny

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 2xucrt 2xucrt/2
14. 4. 2015
Složky
Soubory
Mach, J.
14. 4. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.