Stanovení mikrobiologické kvality pekárenských výrobků – Eva Křenková
Eva Křenková
Diplomová práce
Stanovení mikrobiologické kvality pekárenských výrobků
Determination of microbial quality of bakery products
Anotace:
Chléb je nedílnou součástí stravy po tisíce let. Ve všech různých formách je nejvíce konzumovanou potravinou s významným zdrojem komplexních sacharidů. Pokud se vyrábí v patřičných technologických podmínkách a za použití vhodných surovin, nemá negativní účinky na zdraví. Není-li správně skladován a zkonzumován v době trvanlivosti, může být nevhodným zdrojem výskytu nežádoucích mikroorganismů, jako …víceAbstract:
Bread has been an integral part of our diet for thousands of years. In all the various forms bread is the most consumed food with a significant source of complex carbohydrates. When produced under proper technological conditions and using the appropriate raw materials, no negative health effects arise. If not properly stored and consumed within the durability it may be an inadequate source of undesirable …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Eva Popelářová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KŘENKOVÁ, Eva. \textit{Stanovení mikrobiologické kvality pekárenských výrobků}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/2xucrt/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Výživa a potraviny / Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva