Regionální potraviny v Libereckém kraji – Bc. Klára Čížková
Bc. Klára Čížková
Bakalářská práce
Regionální potraviny v Libereckém kraji
Regional food in the Liberec region
Anotace:
Tématem bakalářské práce jsou regionální potraviny pocházející z Libereckého kraje. Analyzovány jsou z různých pohledů, a to definice pojmu, pohledu legislativního, dále systémů značení kvality, významu a využitelnosti vč. distribučních kanálů. Rozebírány jsou též finanční a nefinanční podpory určené jejich výrobcům. Cílem je zjistit současný stav u nás a provedení srovnání v rámci Euroregionu Nisa …víceAbstract:
The topic of this dissertation is regional food originating from the Liberec region. It is analysed from different viewpoints, namely definition of the term, legislation, further food quality systems, importance and usability incl. distribution channels. Financial and non-financial supports intended for their producers are examined too. The goal is to find out the today´s state in our country and to …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 11. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/ew35p/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2024
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Anna Ulrichová, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČÍŽKOVÁ, Klára. \textit{Regionální potraviny v Libereckém kraji}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/2y2bbf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Vliv značky na kupní chování spotřebitele - značky kvality a původu potravin
Ondřej Heimerle -
Značky původu a kvality v ČR pohledem podniku
Petra Kozáková -
Značení kvality a původu v kraji Vysočina pohledem spotřebitele
Simona Slavíková -
Značky původu a kvality v regionu Střední Morava pohledem spotřebitele
Anna Tomášková -
Značky původu a kvality pohledem spotřebitele v Plzeňském kraji
Andrea Herejková -
Evropské značky kvality a původu pohledem spotřebitele
Tereza Jarošová -
Hodnocení kvality grafických prvků učebnic přírodopisu v tematickém celku bezobratlí
Markéta JENIŠOVÁ -
Euroregion Bílé-Biele Karpaty - Czech-Slovak cross-border cooperation
Barbora Válková