Petra Novotná

Bakalářská práce

Provozní studie vybraného gastronomického zařízení

Operational study of gastronomic establishment
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je zpracování provozní studie vybraného stravovacího zařízení, anylýza jeho schopnosti uspět v konkurenčním prostředí a zhodnocení marketingových nástrojů, které v tomto boji využívá. Bakalářská práce je rozdělena do tří tématických celků. První část práce je teoretická a zabývá se charakteristikou stravovacích služeb, jejich formami, funkcemi a kategorizací provozoven. …více
Abstract:
The goal of this study is to elaborate an operational study of a gastronomic establishment, analyze competitive advantage and describe the marketing instruments. This study is divided into three parts. The first part is theoretical and describes gastronomic services, forms and functions. The second one analyzes a restaurant which I chose. The last part of the study evaluates contemporary situation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 10. 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 1. 2009
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Jana Valentová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/13063