Petra Novotná

Bachelor's thesis

Provozní studie vybraného gastronomického zařízení

Operational study of gastronomic establishment
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je zpracování provozní studie vybraného stravovacího zařízení, anylýza jeho schopnosti uspět v konkurenčním prostředí a zhodnocení marketingových nástrojů, které v tomto boji využívá. Bakalářská práce je rozdělena do tří tématických celků. První část práce je teoretická a zabývá se charakteristikou stravovacích služeb, jejich formami, funkcemi a kategorizací provozoven. …more
Abstract:
The goal of this study is to elaborate an operational study of a gastronomic establishment, analyze competitive advantage and describe the marketing instruments. This study is divided into three parts. The first part is theoretical and describes gastronomic services, forms and functions. The second one analyzes a restaurant which I chose. The last part of the study evaluates contemporary situation …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 10. 2008

Thesis defence

  • Date of defence: 20. 1. 2009
  • Supervisor: Lena Mlejnková
  • Reader: Jana Valentová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/13063