Provozní studie vybraného gastronomického zařízení – Petra Novotná
Petra Novotná
Bachelor's thesis
Provozní studie vybraného gastronomického zařízení
Operational study of gastronomic establishment
Anotácia:
Cílem této bakalářské práce je zpracování provozní studie vybraného stravovacího zařízení, anylýza jeho schopnosti uspět v konkurenčním prostředí a zhodnocení marketingových nástrojů, které v tomto boji využívá. Bakalářská práce je rozdělena do tří tématických celků. První část práce je teoretická a zabývá se charakteristikou stravovacích služeb, jejich formami, funkcemi a kategorizací provozoven. …viacAbstract:
The goal of this study is to elaborate an operational study of a gastronomic establishment, analyze competitive advantage and describe the marketing instruments. This study is divided into three parts. The first part is theoretical and describes gastronomic services, forms and functions. The second one analyzes a restaurant which I chose. The last part of the study evaluates contemporary situation …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 10. 2008
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/13063
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 1. 2009
- Vedúci: Lena Mlejnková
- Oponent: Jana Valentová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/13063
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
Oborná Oborná -
Analýza návštěvnosti vybraného ubytovacího či gastronomického zařízení
Hana Oličová -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Eliška Krchovová -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Aren Ananyan -
Gurmánský cestovní ruch na Brněnsku
Vroblová Vroblová -
Digitální marketing v hotelnictví a gastronomii a strategie na sociálních sítích
Ananyan Ananyan -
Digitální marketing v hotelnictví a gastronomii a strategie na sociálních sítích
Svadeba Svadeba -
Gastronomie jako součást marketingu cestovního ruchu
Nicole Kuřátková