Komunikace s pasantem v restauračním zařízení – Bc. Blanka Proboštová
Bc. Blanka Proboštová
Bakalářská práce
Komunikace s pasantem v restauračním zařízení
Communication with the restaurant equipment pasantem
Anotace:
Bakalářská práce Komunikace s pasantem v restauračním zařízení je zaměřena na komuni-kaci žáků SOŠ a SOU, hotelových škol a absolventů oboru 65-51-H/01 kuchař/ číšník. V teoretické části rozebírám pojem komunikace. Popisuji typy komunikace a jejich aspekty. Dále se zabývám charakteristikou osobnosti číšníka, jeho základními a doporučenými profes-ními předpoklady. Připomínám estetické aspekty práce …víceAbstract:
Bachelor of Communication pasantem work in the restaurant facility is aimed at com-cation of SOS and SOU students, hotel schools and graduates 65-51-H/01 cook / waiter. In the theoretical part the concept of communication. Describe the types of communication and their aspects. Another part deals with personality characteristics waiter, its basic and voca-tions recommended prerequisites. Recall the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2011
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/z2xon/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 5. 2011
- Vedoucí: PhDr. Jaroslav Řezáč, CSc.
- Oponent: Mgr. Hana Šimková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.