Bc. Zuzana KYSELÁKOVÁ, DiS.

Diplomová práce

Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz

Evaluation of quality of selected species of wheat based on rheologic analyses
Anotace:
Tato práce se zabývá hodnocením kvality 18 odrůd pšenice ozimé ze sklizně 2010. Teoretická část pojednává o botanické charakteristice pšenice, popisuje kvalitativní parametry, odrůdy pšenice a methody používané pro reologii těsta. V praktické části práce jsou výsledky z reologických analýz.
Abstract:
This thesis deals with the evoluation of the quality of 18 varieties fo winter wheat harvested in 2010. The theoretical part is concerned with the botanical characteristic of wheat, quality parameters, wheat varieties and methods used for analysing dough rheology. In the practical part of work are results from rheologic analysis.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 21758

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2011

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KYSELÁKOVÁ, Zuzana. Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin

Práce na příbuzné téma