Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny – Bc. Vlastimil Ducký
Bc. Vlastimil Ducký
Bachelor's thesis
Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
Fermented and pickled vegetables, comparison of quality between home made and industrial production
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá problematikou výroby kvašené a sterilované zeleniny a zaměřuje se především na zpracování okurek setých a hlávkového zelí, které jsou nejpoužívanější plodiny pro konzervaci. Cílem práce je zodpovězení otázky, zda domácky zpracovaná zelenina je skutečně chutnější a kvalitnější, než zelenina průmyslově zpracovaná. Vedlejším cílem práce je zmapování segmentu nakládaných okurek …moreAbstract:
The bachelor thesis concerns with the production of fermented and sterilized vegetables and mainly focuses on the processing of cucumbers and head cabbage, which are the most used crops for preservation. The aim of the thesis is to answer the question whether domestic processed vegetables are really better quality compared to industrially processed vegetables or not. The secondary aim of the thesis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 11. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/ow723/
Thesis defence
- Date of defence: 15. 6. 2020
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)