Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy – Bc. Blanka GONDOVÁ
Bc. Blanka GONDOVÁ
Bachelor's thesis
Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy
The Influence of Manager Control Function on the Quality of the Food Company Production
Abstract:
Bakalářská práce řeší problematiku vlivu manažerské funkce kontroly na dosahovanou kvalitu v potravinářské firmě. Cílem předkládané práce je ukázat uplatnění manažerského přístupu k realizaci této funkce, jakožto prostředku k dosahování kvality a schopnosti prosadit se v náročném konkurenčním prostředí na trhu. Pro ověření uplatnění teoretických poznatků o reálném naplňování manažerské funkce kontroly …moreAbstract:
This bachelor ´s thesis concentrates on problems of the influence of the manager function control on the reached quality in a food company production. The aim of the presented thesis is to show the use of the manager{\crq}s approach to the realization of this function as the means of reaching the high quality products and their usage on the market. For a verification of the theoretical knowledge about …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Identifier:
5271
Thesis defence
- Date of defence: 18. 6. 2008
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
GONDOVÁ, Blanka. \textit{Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2008. Available from: https://theses.cz/id/2zdf2e/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
GONDOVÁ, Blanka. Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Ověření účinnosti ISO normy na stanovení Lactobacillus acidophilus u probiotických výrobků
Natálie Benešová -
Implementace normy ISO 2859 v polygrafickém průmyslu
Eliška Šmídová -
Zhodnocení kvality personální činnosti na základě implementace normy ISO ve vybrané společnosti
Lenka Čupalková -
Metodika interních auditů kvality dle normy ISO 19011 v systému managementu kvality firmy Fresenius Medical Care Česká republika, spol. s r.o.
Ivana Hroudová -
Certifikace elektrotechnických výrobních podniků dle norem ISO 9001:2000 a ISO 14001
Petr SCHÖNBAUER -
Řízení systému kvality ve výrobním podniku podle normy ISO 9001.
Taťána MACHÁLKOVÁ