Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty – Bc. Radka Kuchařová
Bc. Radka Kuchařová
Bachelor's thesis
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
Pastry on offer retail chains and their nutritional value
Abstract:
Bakalářská práce na téma „Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty“ se věnuje charakteristice, historii, zvyklostem v cizích zemích a legislativním požadavkům u pekařských výrobků. Následně je pečivo rozděleno dle legislativy, popsány a charakterizovány nutriční hodnoty, které se v pečivu nachází. Stručně popsány jsou také obchodní řetězce, ve kterých byl udělán průzkum na …moreAbstract:
Bachelor thesis on the topic "Pastry on offer retail chains and their nutritional value" deals with the characteristics, history, mores in foreign countries and legislative requirements for bakery products. Subsequently, the pastry is divided according by the legislation described and characterized the nutritional values that are in the pastry. Retail chains are also briefly described in brief which …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 12. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/yf794/
Thesis defence
- Date of defence: 25. 1. 2021
- Supervisor: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Reader: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Zvýšení nutriční hodnoty pekařských výrobků přídavky netradičních semen
Jana Šedivá -
Označování nutriční hodnoty potravin na přední straně obalu
Eliška Paidarová -
Vliv technologického zpracování na nutriční hodnoty jedlého hmyzu
Ivana Soukupová -
Stanovení výživové hodnoty masných výrobků
Markéta Piechowiczová -
Nutriční hodnota vybraných rostlinných náhrad masa a masných výrobků
Anna Michálková -
Inovace receptur masných výrobků s ohledem na nutriční hodnotu
Markéta Janík Piechowiczová -
Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
Adam Tomka -
Glass Bread
Anna KLINKÁČKOVÁ