Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty – Bc. Radka Kuchařová
Bc. Radka Kuchařová
Bachelor's thesis
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
Pastry on offer retail chains and their nutritional value
Anotácia:
Bakalářská práce na téma „Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty“ se věnuje charakteristice, historii, zvyklostem v cizích zemích a legislativním požadavkům u pekařských výrobků. Následně je pečivo rozděleno dle legislativy, popsány a charakterizovány nutriční hodnoty, které se v pečivu nachází. Stručně popsány jsou také obchodní řetězce, ve kterých byl udělán průzkum na …viacAbstract:
Bachelor thesis on the topic "Pastry on offer retail chains and their nutritional value" deals with the characteristics, history, mores in foreign countries and legislative requirements for bakery products. Subsequently, the pastry is divided according by the legislation described and characterized the nutritional values that are in the pastry. Retail chains are also briefly described in brief which …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 12. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/yf794/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 1. 2021
- Vedúci: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUCHAŘOVÁ, Radka. \textit{Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/329vkw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Zvýšení nutriční hodnoty pekařských výrobků přídavky netradičních semen
Jana Šedivá -
Označování nutriční hodnoty potravin na přední straně obalu
Eliška Paidarová -
Vliv technologického zpracování na nutriční hodnoty jedlého hmyzu
Ivana Soukupová -
Stanovení výživové hodnoty masných výrobků
Markéta Piechowiczová -
Nutriční hodnota vybraných rostlinných náhrad masa a masných výrobků
Anna Michálková -
Inovace receptur masných výrobků s ohledem na nutriční hodnotu
Markéta Janík Piechowiczová -
Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
Adam Tomka -
Glass Bread
Anna KLINKÁČKOVÁ