Bc. Radka Kuchařová

Bachelor's thesis

Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty

Pastry on offer retail chains and their nutritional value
Anotácia:
Bakalářská práce na téma „Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty“ se věnuje charakteristice, historii, zvyklostem v cizích zemích a legislativním požadavkům u pekařských výrobků. Následně je pečivo rozděleno dle legislativy, popsány a charakterizovány nutriční hodnoty, které se v pečivu nachází. Stručně popsány jsou také obchodní řetězce, ve kterých byl udělán průzkum na …viac
Abstract:
Bachelor thesis on the topic "Pastry on offer retail chains and their nutritional value" deals with the characteristics, history, mores in foreign countries and legislative requirements for bakery products. Subsequently, the pastry is divided according by the legislation described and characterized the nutritional values that are in the pastry. Retail chains are also briefly described in brief which …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 12. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/yf794/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 1. 2021
  • Vedúci: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management