Bc. Radka Kuchařová

Bakalářská práce

Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty

Pastry on offer retail chains and their nutritional value
Anotace:
Bakalářská práce na téma „Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty“ se věnuje charakteristice, historii, zvyklostem v cizích zemích a legislativním požadavkům u pekařských výrobků. Následně je pečivo rozděleno dle legislativy, popsány a charakterizovány nutriční hodnoty, které se v pečivu nachází. Stručně popsány jsou také obchodní řetězce, ve kterých byl udělán průzkum na …více
Abstract:
Bachelor thesis on the topic "Pastry on offer retail chains and their nutritional value" deals with the characteristics, history, mores in foreign countries and legislative requirements for bakery products. Subsequently, the pastry is divided according by the legislation described and characterized the nutritional values that are in the pastry. Retail chains are also briefly described in brief which …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 12. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/yf794/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 1. 2021
  • Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze