Bc. Peter Mokrý

Master's thesis

Podnikatelský zámer nového gastronomického zariadenia

Business plan of a new catering establishment
Abstract:
The objective of this work was to creation of a business plan and analysis of the feasibility of the idea to open a coffee shop in Bratislava. The author drew the information included in the theory part from professional literature which helped him to map the issues in the field of business in gastronomy including legal requirements. In the analytical part the author used, apart from PEST analysis …viac
Abstract:
Cieľom práce je vytvorenie podnikateľského zámeru a analýzy uskutočniteľnosti nápadu na otvorenie kaviareňského zariadenia v Bratislave. Informácie obsiahnuté v teoretickej časti autor čerpal z odbornej literatúry, kotrá mu pomohla zmapovať problematiku v oblasti podnikania v gastronómii, vrátane legislatívnych požiadavkov. V analytickej časti autor použil okrem analýzy PEST aj analýzu konkurencie …viac
 
 
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2017
  • Vedúci: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Eliška Smotlachová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)