Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě – Bc. Martina JAROŠOVÁ
Bc. Martina JAROŠOVÁ
Master's thesis
Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě
Quality of selected meat products produced in standard and organic quality
Anotácia:
Cílem diplomové práce bylo porovnat přítomnost použitých konzervačních látek a základních složek masných výrobků vyrobených v běžné a bio - kvalitě. V praktické části bylo provedeno polarizační měření vzorků obou kvalit s cílem stanovit, zda existuje kvalitativní rozdíl ve složení běžných potravin a biopotravin. Získaná data z měření byla dále zpracována a statisticky vyhodnocena. Díky provedenému …viacAbstract:
The aim of this Master thesis was to compare the presence of used preservation substances and basic ingredients in meat products made in regular and bio-quality. In practical part of the thesis, a polarization measurement was done with the aim to determine whether there is a quality difference between these two production qualities. The obtained data were subsequently processed and statistically evaluated …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JAROŠOVÁ, Martina. \textit{Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/34bqzr/.
Jak správně citovat práci
JAROŠOVÁ, Martina. Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Animal husbandry / Animal husbandry
Práce na příbuzné téma
-
Biopotraviny a jejich význam
Michaela Holcová
Názov
Vložil
Vložené
Práva