Bc. Veronika Zahradník Ďurišová

Bakalářská práce

Raw Food

Raw Food
Abstract:
The bachelor thesis deals with an alternative type of diet. The first goal of the work is to find out and gain knowledge and understanding about raw food through personal advisors, raw diners, owners or eployees of raw facilities through personal interviews. The wete compiled on the basis of searches collected from the proffesional literature. The second goal of the work is to use the method of comparism …více
Abstract:
Bakalárska práca sa zaoberá alternatívnym druhom stravovania. Prvým cieľom práce je pomocou osobných rozhovorov zistiť a získať vedomosti a poznatky o raw food, či surovej strave prostredníctvom výživových poradcov, raw stravníkov, majiteľov, či zamestnancov raw zariadení. Otázky boli zostavené na základe rešerší zozbieraných z odbornej literatúry. Druhým cieľom práce je pomocou metódy komparácie zistiť …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 12. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/vk4kj/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 1. 2021
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví