Bc. Veronika Zahradník Ďurišová
Bakalářská práce
Raw Food
Raw Food
Abstract:
The bachelor thesis deals with an alternative type of diet. The first goal of the work is to find out and gain knowledge and understanding about raw food through personal advisors, raw diners, owners or eployees of raw facilities through personal interviews. The wete compiled on the basis of searches collected from the proffesional literature. The second goal of the work is to use the method of comparism …víceAbstract:
Bakalárska práca sa zaoberá alternatívnym druhom stravovania. Prvým cieľom práce je pomocou osobných rozhovorov zistiť a získať vedomosti a poznatky o raw food, či surovej strave prostredníctvom výživových poradcov, raw stravníkov, majiteľov, či zamestnancov raw zariadení. Otázky boli zostavené na základe rešerší zozbieraných z odbornej literatúry. Druhým cieľom práce je pomocou metódy komparácie zistiť …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 12. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/vk4kj/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 1. 2021
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Alternatívna gastronómia
Claudia Žitňáková -
Sociokulturní problematika dětského stravování v návaznosti na zdravý životní styl
Michaela Kejvalová -
Zdravý životní styl současné mládeže
Nikola Molendová -
Středomořská strava z pohledu nutriční terapie
Anna Manolopoulou -
Zdravý životní styl jako nový trend marketingu
Tereza Křížková -
Životní styl žáků 2. stupně a jeho souvislost s pandemií COVID-19
Tereza Pluhařová -
Životní styl učitelů na ZŠ v okrese Šumperk
Irena MATĚJKOVÁ -
Životní styl učitelů na ZŠ v okrese Šumperk
Irena MATĚJKOVÁ