Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování – Bc. Eva Zderčíková
Bc. Eva Zderčíková
Master's thesis
Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování
Assessment of the Loss of Weight of the Heat Worked Meat Products in the Course of Technological Processing
Anotácia:
V diplomové práci byly sledovány a hodnoceny hmotnostní ztráty tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování. Měření hmotnostních ztrát bylo provedeno ve firmě Voma v Uherském Brodě. Cílem práce bylo srovnání jednotlivých hmotnostních ztrát tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování. Posuzovány byly různé ztráty tepelně opracovaných masných …viacAbstract:
Weight loss of heat treatment meat products during the technological processing were mo-nitored and evaluated in this thesis. Weight loss measurements were made in the company Voma in Uherský Brod. The aim of this work was to compare individual weight losses of heat processed meat products during the technological processing. Various losses of heat treatment meat products were evaulated with the respect …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2013
Zverejniť od: 2. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZDERČÍKOVÁ, Eva. \textit{Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování}. Online. Diplomová práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Technology. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/37ntag/.
Jak správně citovat práci
Zderčíková, Eva. Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Práce na příbuzné téma
-
Vliv použití biologických silážních aditiv na ztráty sušiny při konzervaci píce
Martin Pisarčik -
Zdravotní rizika související s konzumací masa
Nikola Hamerníková -
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Podnikatelský plán: Prodejna "Maso-Uzeniny"
Rudolf Gábor -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Jana Lainková -
Králičí maso - zdroj cenných výživových látek
Martin Janulík -
Finanční analýza společnosti MASO UZENINY PÍSEK, a.s. z pohledu věřitele
Adam Čepec -
Finanční analýza společnosti Maso Jičín, s. r. o.
Tomáš Turek