Veronika Lavingrová

Bakalářská práce

Technologie výroby sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou.

Cheese with low heat curd
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o problematice technologie výroby sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou. Seznamuje čitatele s historií jejich vzniku a s jednotlivými technologickými kroky, které zajišťují jakostní výrobu polotvrdých sýrů. Pozornost je věnována také základním charakteristikám surovin, potřebných pro výrobu sýrů, jako jsou mléko, čisté mlékařské kultury a syřidla. Rovněž jsou popsány jednotlivé …více
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the natural hard cheese with low heat curd. The reader is informed about the history and technological stages needed to provide the quality production of cheese with low heat curd. Basic properties of required ingredients for cheese production are particularly: milk, pure diary cultures and rennet. The thesis describes the main components of milk -- proteins, lactose …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Táňa Lužová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 38i4cw 38i4cw/2
22. 4. 2015
Složky
Soubory
Halíčková, K.
22. 4. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.