Václava Horváthová

Bakalářská práce

Slavné osobnosti v dějinách gastronomie

Famous figures in the history of gastronomy
Anotace:
Tématem mé bakalářské práce Slavné osobnosti v dějinách gastronomie je seznámení s vybranými osobnostmi ze světových i českých dějin gastronomie, které zasáhly do vývoje dějin gastronomie. V závěrečné části práce je zdokumentování a zhodnocení vztahu současných osobností na české gastronomické scéně k osobnostem z historie, jakým způsobem ovlivnily jejich práci a postoj k současné gastronomii a potvrzení …více
Abstract:
The topic of my thesis is to introduce the selected personalities from the world of Czech history and gastronomy, who influenced the development history of gastronomy. In the final part of the paper is analysis of the relationship of the current figures on the Czech gastronomic scene to celebrities from history, which influenced their attitude to work and contemporary gastronomy. Keywords - gastronomy …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2013
  • Vedoucí: Mgr. Libuše Fojtová
  • Oponent: Mgr. Milena Straková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví