Iva Razáková

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Mikrobiální kontaminace filtrovaných piv

Anotace:
Ve vybraných šesti druzých piva, je kontrolán obsah mikroorganismů. Kontrola je brána i z pohledu ročního období. Srovnává se, ve kterém vzorku je nevíce případné kontaminace a v jakém období je kontaminace vyšší. Popis postupu kontroly a upozornění na to zda mohlo při vlastní kontrole dojít ke kontaminaci, dále pak vypsání jednotlivých vyskytujících se mikroorganismů a jejich popis. Vymezení případných …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Oponent: Ing. Helena Pisková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.