Mikrobiální kontaminace filtrovaných piv – Iva Razáková
Iva Razáková
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Mikrobiální kontaminace filtrovaných piv
Anotace:
Ve vybraných šesti druzých piva, je kontrolán obsah mikroorganismů. Kontrola je brána i z pohledu ročního období. Srovnává se, ve kterém vzorku je nevíce případné kontaminace a v jakém období je kontaminace vyšší. Popis postupu kontroly a upozornění na to zda mohlo při vlastní kontrole dojít ke kontaminaci, dále pak vypsání jednotlivých vyskytujících se mikroorganismů a jejich popis. Vymezení případných …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
- Oponent: Ing. Helena Pisková
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.