Iva Razáková

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Mikrobiální kontaminace filtrovaných piv

Abstract:
Ve vybraných šesti druzých piva, je kontrolán obsah mikroorganismů. Kontrola je brána i z pohledu ročního období. Srovnává se, ve kterém vzorku je nevíce případné kontaminace a v jakém období je kontaminace vyšší. Popis postupu kontroly a upozornění na to zda mohlo při vlastní kontrole dojít ke kontaminaci, dále pak vypsání jednotlivých vyskytujících se mikroorganismů a jejich popis. Vymezení případných …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2015

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Reader: Ing. Helena Pisková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.