Kvalita lipidů našich hospodářsky významných druhů ryb – Bc. Jakub KREJSA
Bc. Jakub KREJSA
Master's thesis
Kvalita lipidů našich hospodářsky významných druhů ryb
The Lipid Quality of our economically significant fish species
Anotácia:
Konzumace rybího masa v České republice je na velice nízké úrovni. Jeden z možných faktorů, který tuto skutečnost ovlivňuje je nízká informovanost zákazníka neboli konzumenta. Diplomová práce "Kvalita lipidů našich hospodářsky významných druhů ryb" pracuje se seznamem devatenácti hospodářsky nejvýznamnějších druhů ryb, do kterých byly zařazeny i ryby nejen z rybničního obhospodařování a intenzivních …viacAbstract:
The level of fish consumption in the Czech Republic is very low. One of the possible factors influencing this situation is low awareness of the customer or consumer. The thesis "The Lipid Quality of our economically significant fish species" works with the list of nineteen economically most significant fish species not only including fish from the semi-intensive and intensive breeding, but also such …viacKľúčové slová
bílkoviny DHA energetická hodnota EPA konzumace mastné kyseliny MUFA nutriční hodnota PUFA sacharidy SFA soli tuk
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2015
Zverejniť od: 4. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Tomáš Zajíc, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KREJSA, Jakub. \textit{Kvalita lipidů našich hospodářsky významných druhů ryb}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Fisheries and Protection of Waters. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/3b3m1d/.
Jak správně citovat práci
KREJSA, Jakub. Kvalita lipidů našich hospodářsky významných druhů ryb. Č. Budějovice, 2015. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 5. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta rybářství a ochrany vodUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Fisheries and Protection of WatersMaster programme / odbor:
Zootechnics / Fishery
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční hodnota saranče stěhovavé jako nové potraviny a krmiva
Lucie Lavičková -
Energetická hodnota stravy vězňů Vazební věznice
Zdeněk BARTOŠ -
Nutriční hodnota masozeleninových příkrmů ve výživě kojenců
Sabina Malcová -
Nutriční hodnota stravy v zařízeních s pečovatelskou službou
Monika KOHOUTOVÁ -
Využití přípravků pro zlepšení nutriční hodnoty zrna u kukuřice
Aneta Pšeničková -
Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
Michaela Krlínová -
Vliv doby obohacování krmiva o nenasycené mastné kyseliny na vybrané parametry jatečné hodnoty prasat se zřetelem na kompozici mastných kyselin intramuskulárního tuku
Jiří Pantoflíček -
Studium adipocytárního proteinu vázajícího mastné kyseliny (AFABP) v metabolismu lipidů a jeho klinický význam
Michal Karpíšek
Názov
Vložil
Vložené
Práva