Mgr. Zhansaya Bolatova

Master's thesis

Baking Quality of Composite Flours

Baking Quality of Composite Flours
Abstract:
Tato studie hodnotila kvalitu výrobků upečených z několika typů kompozitní mouky -- pšeničné mouky smíchané s moukou z konopí, merlíku a sóji. Procentuální podíl kompozitních mouk byl 5:95 a 10:90 (5-10% tvořila nahrazená mouka, 90 až 95% pšeničná mouka). Byly zkoumány nutriční, reologické a vybrané fyzikální vlastnosti kompozitní mouky a kvalita upečených produktů (chléb) s použitím běžných reologických …more
Abstract:
This study evaluated the quality of baking products from composite flours - wheat flours mixed with hemp, quinoa, and soybean flours. Composite flours percentage proportion was 5:95 and 10:90 (5-10% was replaced flour, 90 -- 95 % wheat flour). Nutritional, rheological or physical characteristics of the composite flour and baking quality were investigated using farinograph, extensograph, at the same …more
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2015

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Olga Leuner, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Czech University of Life Sciences Prague

Faculty of Tropical AgriSciences

Master programme / field:
Tropical Agriculture / Tropical Crop Management and Ecology

 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses 3cfaki 3cfaki/2
25/4/2015
Folders
Files
Mach, J.
28/4/2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.