Martina HRABALÍKOVÁ

Bachelor's thesis

Stanovení základních jakostních charakteristik medu

Assesment of basic honey quality parameters
Abstract:
Náplní bakalářské práce je pojednání o chemickém složení medu a o jakostních požadavcích na kvalitu medu. U vybraných vzorků medu rozdílného původu byly stanoveny základní jakostní ukazatele (obsah vody, glukóza, redukující cukry, fruktóza). Výsledky analýz byly navzájem statisticky vyhodnoceny a porovnány s legislativními požadavky na med.
Abstract:
This bachelor thesis describes the chemical constitution and the qualiti requirements for honey. Quality indicators (water content, glucose, reducing sugar, fructose) were determined for selected honey samples of different origin. The analysis results were statistically evaluated and compared to legislative requirements for honey.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2009
Identifier: 12423

Thesis defence

  • Date of defence: 9. 6. 2009

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

HRABALÍKOVÁ, Martina. Stanovení základních jakostních charakteristik medu. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 27. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.