Martina Linková

Bakalářská práce

Biopotraviny

Organic foods
Anotace:
Cílem bakalářské práce na téma biopotraviny je objasnit principy ekologického zemědělství a výroby biopotravin, jejich certifikaci a propagaci. Je zde také řešena problematika možného mikrobiálního nebezpečí v potravinách pocházejících z ekologické produkce. V závěru jsou hodnoceny přínosy biopotravin a ekologického zemědělství.
Abstract:
Aim of the bachelor thesis entitled Organic food is to review besic principles of organic farming , their production and certification as well as promotions. It solves problems of possible microbial risk in food from organic production. Last part is devoted to benefits of organic food and organic farming.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 7. 2017
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Linková, Martina. Biopotraviny. Pardubice, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin