Martina Linková
Bakalářská práce
Biopotraviny
Organic foods
Anotace:
Cílem bakalářské práce na téma biopotraviny je objasnit principy ekologického zemědělství a výroby biopotravin, jejich certifikaci a propagaci. Je zde také řešena problematika možného mikrobiálního nebezpečí v potravinách pocházejících z ekologické produkce. V závěru jsou hodnoceny přínosy biopotravin a ekologického zemědělství.Abstract:
Aim of the bachelor thesis entitled Organic food is to review besic principles of organic farming , their production and certification as well as promotions. It solves problems of possible microbial risk in food from organic production. Last part is devoted to benefits of organic food and organic farming.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 7. 2017
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Linková, Martina. Biopotraviny. Pardubice, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
-
Přínosy a rizika GMO
Růžena Krutilová -
Detekce GMO v potravinách a krmivech pomocí PCR
Dominika ŠKRNOVÁ -
Způsoby detekce a kvantifikace výskytu GMO v potravinách
Sofia Akopyan -
Multiplexní PCR pro stanovení GMO v potravinách a krmivech
Dominika Egermajerová -
Vyjadřování nejistot kvantitativních výsledků analýz GMO provedených prostřednictvím qPCR
Eliška Radová -
Působení zájmových skupin a problematika regulace v oblasti GMO v České republice
Kateřina Košelková -
Analýza potenciálu GMO pro zemědělství rozvojových zemí
Kristýna KELLNEROVÁ -
Vývoj metod pro kontrolu pravosti potravin a detekci GMO na bázi DNA technik
Aigerim Aidarova