Aneta Trkalová

Bachelor's thesis

Analýza rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra C

Analysis of reach and quality of food&beverages services at Metro C stations
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra C. Cílem práce je, pomocí analýzy provozoven s občerstvením popsat rozsah a kvalitu občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra C a navrhnout možnosti řešení, vedoucí ke zlepšení stávajícího stavu. První část práce je zaměřena na historii pražského metra a charakteristiku stravování v …more
Abstract:
This bachelor´s thesis analyzes the extent and quality of food at each subway station line C. The aim is, through the analysis of workplaces with refreshments describe the extend and quality of food at each subway line C and suggest possible solutions to improve the current situation. The first part focuses on the history of Prague subway and characteristics of eating nearby. This section also describes …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2016
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Jiří Zelený

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management