Analýza rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra C – Aneta Trkalová
Aneta Trkalová
Bakalářská práce
Analýza rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra C
Analysis of reach and quality of food&beverages services at Metro C stations
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra C. Cílem práce je, pomocí analýzy provozoven s občerstvením popsat rozsah a kvalitu občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra C a navrhnout možnosti řešení, vedoucí ke zlepšení stávajícího stavu. První část práce je zaměřena na historii pražského metra a charakteristiku stravování v …víceAbstract:
This bachelor´s thesis analyzes the extent and quality of food at each subway station line C. The aim is, through the analysis of workplaces with refreshments describe the extend and quality of food at each subway line C and suggest possible solutions to improve the current situation. The first part focuses on the history of Prague subway and characteristics of eating nearby. This section also describes …víceKlíčová slova
stanice metra občerstvení pekařství rozsah kvalita subway station refreshments bakery range quality
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14484/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TRKALOVÁ, Aneta. \textit{Analýza rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra C}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/3fvnp7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Stanice metra a jejich potenciál pro rozvoj přilehlého území (na příkladu hl. m. Prahy)
Jindra Hovorková -
Modelování výstavby stanic metra metodou PBA
Dongyang Geng -
Nový přestupní terminál pro stanici pražského metra Veleslavin
Jaromír Prouza -
Zefektivnění a kvalita výrobního procesu v potravinářském průmyslu
Ondřej Paclík