Dominika Hrabalová

Bachelor's thesis

Návrh projektu gastronomického zařízení

Project Proposal of a Catering Facility
Anotácia:
Cílem této bakalářské práce je na základě vlastní analýzy stravovacích zařízení v Mnichově Hradišti a výsledků dotazníkového šetření odhalit potenciální mezeru v tržní nabídce a navrhnout nový podnik, který by tuto mezeru zaplnil. Práce se nejprve zabývá teoretickými východisky týkajícími se stravovacích služeb a sestavování podnikatelského plánu, po kterých následuje představení zkoumané lokality …viac
Abstract:
The aims of this bachelor thesis are to analyse catering facilities in Mnichovo Hradiště, to carry out a survey among the locals about their demand and satisfaction with the current supply, to find a niche market based on its results and to design a new facility that would fill the market niche. Firstly, the thesis deals with a theoretical basis concerning catering services and preparation of a business …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 1. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2017
  • Vedúci: Zuzana Kvítková
  • Oponent: Lena Mlejnková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/68844