Návrh projektu gastronomického zařízení – Dominika Hrabalová
Dominika Hrabalová
Bachelor's thesis
Návrh projektu gastronomického zařízení
Project Proposal of a Catering Facility
Anotácia:
Cílem této bakalářské práce je na základě vlastní analýzy stravovacích zařízení v Mnichově Hradišti a výsledků dotazníkového šetření odhalit potenciální mezeru v tržní nabídce a navrhnout nový podnik, který by tuto mezeru zaplnil. Práce se nejprve zabývá teoretickými východisky týkajícími se stravovacích služeb a sestavování podnikatelského plánu, po kterých následuje představení zkoumané lokality …viacAbstract:
The aims of this bachelor thesis are to analyse catering facilities in Mnichovo Hradiště, to carry out a survey among the locals about their demand and satisfaction with the current supply, to find a niche market based on its results and to design a new facility that would fill the market niche. Firstly, the thesis deals with a theoretical basis concerning catering services and preparation of a business …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 1. 2016
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/68844
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2017
- Vedúci: Zuzana Kvítková
- Oponent: Lena Mlejnková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/68844
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
Filip Valíček -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Eliška Krchovová -
Podnikatelský plán založení stravovacího zařízení v obci Moravský Žižkov
Iva Kachyňová -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Iegor Remizov -
Podnikatelský plán pro stravovací zařízení
Kateřina Komorníková -
Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty
Barbora KORANDOVÁ -
Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka
Luboš Konderla -
Povolovací proces při výstavbě stravovacího zařízení
Alena Karlíková