Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin – Bc. Lucie Kroutilová
Bc. Lucie Kroutilová
Diplomová práce
Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
Microorganisms in organic food and monitoring influences in the production of raw foods
Anotace:
Tato práce se zabývá výskytem mikroorganismů v biopotravinách a minimálně tepelně opracovaných potravinách. V teoretické části jsou popsány alternativní směry výživy se zaměřením na vitariánství a biopotraviny. Dále jsou popsány suroviny použité na výrobu sušenek a skupiny mikroorganismů, které byly v práci stanovovány. V experimentální části je popsána výroba jednotlivých variant "raw" sušenek a provedení …víceAbstract:
The thesis is focuses on the presence of microorganisms in organic food and in minimally heat-processed food. In theoretical part there is a description of alternative ways of nutrition with focus on vitarianism and organic food consumption. Next part described raw materials used for cookies samples and after that there are described groups of microorganisms which were determinated in thesis. Experimental …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KROUTILOVÁ, Lucie. \textit{Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě ''raw'' potravin}. Online. Diplomová práce. Pardubice: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/3gv3fu/.
Jak správně citovat práci
Kroutilová, Lucie. Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin. Pardubice, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin