Postoje vybrané skupiny spotřebitelů k plýtvání potravinami – František Šmolík
František Šmolík
Bakalářská práce
Postoje vybrané skupiny spotřebitelů k plýtvání potravinami
Attitudes of a Selected Group of Consumers to Food Waste
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá identifikací postojů vybrané skupiny spotřebitelů k plýtvání potravinami. Literární rešerše pojednává o problematice plýtvání potravinami, základními pojmy a definicemi spojenými s tímto problémem, identifikací příčin potravinových ztrát a vzniku potravinového odpadu napříč potravinovým řetězcem v rozvojových a vyspělých zemích a blíže specifikuje situaci a nástroje v boji …víceAbstract:
The bachelor thesis is occupied with the identification of attitudes of a selected consumer group towards food waste. The theoretical part deals with the food waste issue, basic terms and definitions connected with this issue, the identification of causes of food loss and food waste beginning across food chain in developing and developed countries and specifies the situation and tools against food …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 3. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Podnikání a administrativa
Práce na příbuzné téma
-
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ -
Food Waste: Potraviny z odpadu nebo odpad z potravin?
Michaela Šebíková -
Overview of food waste in South American Countries for the last 10 years.
Renata Sarybaeva -
FOOD WASTE - potravinový odpad v domácnostech a maloobchodu
Vlasta NOVÁ -
FOOD WASTE a jeho prevence pro generaci Z prostřednictvím kampaně na sociálních sítích
Martin Mikulášek -
Waste of food by consumers in gastronomic establishments
Karla Procházková -
Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
Adam Tomka
Název
Vložil
Vloženo
Práva