Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování – Bc. Eva KLIMKOVÁ
Bc. Eva KLIMKOVÁ
Diplomová práce
Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování
Microbiological analysis of chosen heat-processed meat products during cold storage
Anotace:
V teoretické části práce jsem se zaměřila na význam masa pro člověka, rozdělení masných výrobků dle legislativy a podle technologického zpracování. Dále jsem popsala mikrobiologii masa a masných výrobků a v poslední části jsem rozepsala systém HACCP v potravinářství. Praktickou částí práce bylo mikrobiologické sledování 2 druhů tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu jejich skladování. Během …víceAbstract:
In the theoretical part, I focused on the importance of meat for humans, the distribution of meat products by legislation and by the technological process. Furthermore, I described the microbiology of meat and meat products and in the last part, I expanded the HACCP system in food. The practical part of the microbiological monitoring of two kinds of heat-treated meat products during storage. During …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor:
20076
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2011
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KLIMKOVÁ, Eva. \textit{Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/3i230v/.
Jak správně citovat práci
KLIMKOVÁ, Eva. Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiota masných výrobků
Michaela Nerádová -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků
Marie KOCINOVÁ