Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu – Bc. Alena Cizner, DiS.
Bc. Alena Cizner, DiS.
Diplomová práce
Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
Creating of suitable model to estination sensoric quality of honey
Anotace:
Senzorická analýza se stala součástí kvalitativního hodnocení mnoha produktů. Senzo-rická analýza medu jakožto samostatné komodity není výjimkou. Její rozšíření je řídké, zato v celosvětovém měřítku. Požadavek senzorických charakteristik se může v jednot-livých zemích lišit a v souladu s tím se také modifikuje v jednotlivých zemích. Celosvě-tově je senzorická analýza medu zaměřena na uniflorální medy …víceAbstract:
Sensory analysis has become a part of a qualitative evaluation of many products. Sen-sory analysis of honey is not an exception. Its expansion is tenuous, but global. The requirement of sensory characteristics may vary from country to country and in ac-cordance with that the process also gets suitably modified in each country. Worldwide, sensory analysis of honey is focused on unifloral honeys. These …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 7. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dalibor Titěra, CSc.
- Oponent: Jaroslav Havlík, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CIZNER, Alena. \textit{Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/3l76kj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
Samuel Lazor -
Komparace metod senzorického hodnocení destilátů
Michal Šindelář -
Dvojí kvalita potravin
Milan Žižka -
Analýza kvality vybraných produktů ve výrobě potravin
Barbora Vahalová -
Analýza vlivu značek kvality potravin na chování spotřebitele
Barbora Janů -
Dvojí kvalita potravin na trzích EU
Josef KRATOCHVÍL -
Postavení privátních značek a vnímání kvality potravin v maloobchodním řetězci
Hana Talácková -
Kvalita potravin na českém trhu a její vnímání spotřebiteli
Jiří Nováček
Název
Vložil
Vloženo
Práva