Monika Korandová

Bakalářská práce

Senzoricky významné látky ve včelím medu

Sensoric important substances in bee honey
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na senzoricky významné látky v medu produkovaném na území České republiky, jeho výrobu včelami a metody vytáčení. V teoretické části je uvedeno rozdělení medu, jeho fyzikální a chemické vlastnosti a chemické složení. Práce se zaměřuje na stanovení některých složek medu pomocí různých analytických metod. Ve výsledkové části je zpracovaná senzorická analýza 22 vzorků …více
Abstract:
This bachelor thesis focuses on sensory substances in honey produced in the Czech Republic, its production by bees and methods of extraction. In the theoretical part, the classification of honey, its physical and chemical properties and chemical composition are presented. The thesis focuses on the determination of some honey constituents using various analytical methods. In the results section, a sensory …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 7. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Soňa Řezková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Korandová, Monika. Senzoricky významné látky ve včelím medu. Pardubice, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Hodnocení a analýza potravin / Hodnocení a analýza potravin