Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství – Bc. Daniel Sváček
Bc. Daniel Sváček
Diplomová práce
Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství
Current evolution, trends and marketing in bartending
Anotace:
Diplomová práce pojednává o vývoji barového prostředí od úplných začátků až po současnost. Srozumitelnou formou informuje o vzniku barů a rozvoji barmanského řemesla souvisejícím se zlatou érou koktejlu, obdobím prohibice ve Spojených státech amerických a druhou zlatou érou koktejlu, která trvá dodnes. Popsán je i vývoj barmanství na starém kontinentu a speciálně také v České republice. Hlavním cílem …víceAbstract:
This master’s dissertation deal with the evolution of bar surroundings from the very beginning up to the present. Dissertation informs in intresting way about the origin of bars and the growth of bartender´s craft relating to the golden age of cocktail, period of prohibition in the USA and second golden age of cocktail which takes till now. Thesis describes the evolution of bartending in the Old World …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12196/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Stanislava Belešová, PhD.
- Oponent: Ing. Martina Sochůrková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SVÁČEK, Daniel. \textit{Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/3minln/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Současné trendy v barmanství a jejich aplikace v praxi
Miloš Bednář -
The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective
Veronika Vybíralíková -
Vývoj profese barmana
Kristýna Košková -
Současné trendy v barmanství a jejich aplikace v praxi
Miloš Bednář -
Nové trendy v přípravě pivních nápojů ve výuce SOŠ
Matěj VYMĚTAL -
Analýza nově vzniklých koktejlů na bázi ginů ve vybraných pražských barech
Lenka Telecká