Rizikové látkové složky ovoce a zeleniny a výrobků z nich. – Karolína Nováková
Karolína Nováková
Bachelor's thesis
Rizikové látkové složky ovoce a zeleniny a výrobků z nich.
Hazardous Substances in Fruit and Vegetables and Products from them.
Abstract:
Bakalářská práce na téma Rizikové látkové složky v ovoci a zelenině a ve výrobcích z nich byla vypracována v letech 2016 až 2018 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Rizikové látky jsou rozdělené na rizikové přírodní látky, které se v ovoci a zelenině vyskytují přirozeně, dále na kontaminanty, rezidua pesticidů a aditiva. Tyto …moreAbstract:
The bachelor thesis on the subject Hazardous Substances in Fruit and Vegetables and Products from them was elaborated between years 2016 and 2018 at the Institute of Postharvest Technology of Horticultural Products at the Faculty of Horticulture at the Mendel University in Brno. Hazardous substances are broken down into hazardous natural substances that naturally occur in fruits and vegetables, next …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 5. 2018
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Reader: Miroslav Baránek, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticulture / Quality of plant food sources
Theses on a related topic
-
Rezidua pesticidů v potravinách rostlinného původu
Lukáš Milisderfer -
Rezidua pesticidů a jejich metabolity v produktech ze zeleniny
Eliška Havlanová -
Rezidua pesticidů v orientálních bylinných směsích
Mai Phuong Dao -
Pesticide residues in selected vegetables
Aneta Zemánková -
Rezidua pesticidů – markery nelegálních praktik při produkci biopotravin
Diana Molnárová -
Rezidua pesticidů – markery autenticity potravin
Petra Šimicová -
Rezidua pesticidů v hroznech révy vinné
Aneta Eisová -
Integrated generic methods for determination of mycotoxins, plant toxins, and pesticide residues; development and application for analysis of food and feed
Zbyněk Džuman