Gastronomické festivaly jako podpora gastroturismu v Evropské unii – Bc. Nelli Salmanova
Bc. Nelli Salmanova
Bakalářská práce
Gastronomické festivaly jako podpora gastroturismu v Evropské unii
Gastronomical festivals as a support of gastrotourism in European Union
Anotace:
Bakalářská práce je věnovana Evropským gastronomickým festivalům a jejich působením na gastroturismus. Hlavním cílem je zjistit význam, postavení a specifičnost evropských gastrofestivalů v cestovním ruchu. Získaná informace poslouží jako základ a podpora pro zpracování návrhů na zlepšení efektivity gastronomických festivalů. Bakalářská práce se skládá ze tří části, které jsou rozdělené na kapitoly …víceAbstract:
This graduation dissertation deals with a survey of European food festivals concerning their influence on culinary tourism development. The main aim of the paper is to establish the meaning, status and peculiar character of European festivals in the tourist industry. The received information will serve as a foundation and assistance in forming proposals on increasing effectiveness of gastronomic festivals …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13150/vsh_b_a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SALMANOVA, Nelli. \textit{Gastronomické festivaly jako podpora gastroturismu v Evropské unii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/3p8fdv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Kulinářský cestovní ruch
Dagmar ROUSOVÁ -
Kulinářský cestovní ruch v České republice
Petr Šafránek -
Kulinářský cestovní ruch České republiky
Tereza Kropáčková -
Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
Iryna Chernenko -
Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch
Irena Tomšů -
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
Eliška Beránková -
Gastronomické eventy a festivaly
Tomáš Dibdiak