Systémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosti – Gabriela HADÁČKOVÁ
Gabriela HADÁČKOVÁ
Bakalářská práce
Systémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosti
Quality and hygiene systems and their differences
Anotace:
V této bakalářské práci jsou popsány, zhodnoceny a porovnány nejznámější systémy jakosti a hygieny potravin. Práce definuje pojmy jakost a hygiena (bezpečnost) potravin a zaměřuje se na implementaci systému HACCP do potravinářského průmyslu. Dále se věnuje normám skupiny ISO používaným v potravinářství a zabývá se standardy uznanými GFSI, tedy standardem BRC a IFS.Abstract:
My bachelor thesis describes, evaluates and compares the most common systems of quality and hygiene of food. It defines terms such as food quality and food hygiene (food safety) and focuses on implementation of HACCP system into food industry. It also deals with ISO standards used in food industry and standards approved by GFSI (that means standards BRC and IFS).
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2015
Zveřejnit od: 24. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HADÁČKOVÁ, Gabriela. Systémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosti. Č. Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiologická jakost drobných semen rostlin
Hana Kuřáková -
Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
Zuzana LAMPERTOVÁ -
Vyšší forma kontroly bezpečnosti potravin dle norem IFS ve firmě PT servis konzervárna s.r.o.
Zdeněk PULKRAB -
Srovnání systémů řízení zdravotní nezávadnosti potravin.
David Áč -
Bezpečnost potravin v obchodních řetězcích
Michal Feix -
Projekt implementace normy IFS ve vybrané potravinářské společnosti
Denisa Pospíšilová -
Řízení kvality při výrobě potravin
Barbora Foltýnková -
Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
Zuzana LAMPERTOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva