Systémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosti – Gabriela HADÁČKOVÁ
Gabriela HADÁČKOVÁ
Bachelor's thesis
Systémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosti
Quality and hygiene systems and their differences
Abstract:
V této bakalářské práci jsou popsány, zhodnoceny a porovnány nejznámější systémy jakosti a hygieny potravin. Práce definuje pojmy jakost a hygiena (bezpečnost) potravin a zaměřuje se na implementaci systému HACCP do potravinářského průmyslu. Dále se věnuje normám skupiny ISO používaným v potravinářství a zabývá se standardy uznanými GFSI, tedy standardem BRC a IFS.Abstract:
My bachelor thesis describes, evaluates and compares the most common systems of quality and hygiene of food. It defines terms such as food quality and food hygiene (food safety) and focuses on implementation of HACCP system into food industry. It also deals with ISO standards used in food industry and standards approved by GFSI (that means standards BRC and IFS).
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2015
Accessible from:: 24. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HADÁČKOVÁ, Gabriela. \textit{Systémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosti}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2015. Available from: https://theses.cz/id/3ppdv6/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HADÁČKOVÁ, Gabriela. Systémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosti. Č. Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2015
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2015 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Agribussines
Theses on a related topic
-
Mikrobiologická jakost drobných semen rostlin
Hana Kuřáková -
Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
Zuzana LAMPERTOVÁ -
Vyšší forma kontroly bezpečnosti potravin dle norem IFS ve firmě PT servis konzervárna s.r.o.
Zdeněk PULKRAB -
Srovnání systémů řízení zdravotní nezávadnosti potravin.
David Áč -
Bezpečnost potravin v obchodních řetězcích
Michal Feix -
Projekt implementace normy IFS ve vybrané potravinářské společnosti
Denisa Pospíšilová -
Řízení kvality při výrobě potravin
Barbora Foltýnková -
Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
Zuzana LAMPERTOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights