Využití zeleniny ve výživě se zaměřením na školní jídelny – Bc. Kryštof ILLE
Bc. Kryštof ILLE
Master's thesis
Využití zeleniny ve výživě se zaměřením na školní jídelny
Utilization vegetables in nutrition with a focus on school canteens.\\
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá využitím zeleniny ve výživě se specializací na školní jídelny. Výzkumný soubor tak tvoří šest zvolených školních jídelen při základních školách, kde se stravují žáci prvního i druhého stupně. Práce je systematicky rozdělena do pěti částí. Teoretická část přináší přehled druhů zeleniny používané ve školních jídelnách, uvádí zdravotní benefity této komodity, zmiňuje pro zdraví …viacAbstract:
The task of the diploma thesis is to deal with use of vegetables in nutrition, specializing in school canteen. The research group consists of primary school pupils, both first and second grade. The work is systematically divided into five parts. The theoretical part provides an overview of the types of vegetables used in school canteen its health benefits, as well as important vitamins and vitagens …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Mgr. Jan Schuster, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ILLE, Kryštof. Využití zeleniny ve výživě se zaměřením na školní jídelny. Č. Budějovice, 2020. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationMaster programme / odbor:
Education / Education concerning to Health Education
Práce na příbuzné téma
-
Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
David TOMÁŠEK -
Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách
Lucie PAVCOVÁ -
Zastoupení zdrojů omega-3 mastných kyselin v koncepci jídelníčku školní jídelny a návrh možností zlepšení ukazatelů spotřebního koše
Jan ČANDA -
Analýza kvality stravování ve školní jídelně mateřské školy a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše (omega 3 MK, antioxidační zdroje, vláknina)
Josef NAVRÁTIL -
SPOTŘEBNÍ KOŠ ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ BOSONOŽSKÁ
Jana Ráčková -
Analýza kvality stravování ve vybrané školní jídelně a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše
Zdeněk STAROBA -
Posouzení jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách z hlediska pestrosti stravování a dodržování spotřebního koše
Zuzana BLEHOVÁ -
Mapování spotřebního koše ve školních jídelnách vybraných základních škol v Českém Krumlově
Alena SMĚŠNÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva