Chování spotřebitele na trhu s biopotravinami – Bc. Kateřina Suchanová
Bc. Kateřina Suchanová
Master's thesis
Chování spotřebitele na trhu s biopotravinami
Consumer behaviour on the market of Organic Food
Abstract:
SUCHANOVÁ, K. Chování spotřebitele na trhu s biopotravinami. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020. Diplomová práce se zabývá chováním spotřebitele na českém trhu s biopotravinami. Práce zkoumá český i zahraniční trh s biopotravinami, spotřební chování, vývoj spotřeby biopotravin, dále srovnává ceny vybraných potravin v konvenční a bio kvalitě. V primárním výzkumu se práce zabývá …moreAbstract:
SUCHANOVÁ, K. Consumer behaviour on the market of Organic Food. Diploma thesis. Brno: Mendel University, 2020. The master thesis studies with consumer behaviour on the Czech organic food market. The work examines the Czech and foreign market with organic food, consumer behaviour, the development of organic food consumption, and compares the prices of selected foods in conventional and organic quality …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Marcela Tuzová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsMaster programme / field:
Economics and Management / Trade Management and Economics
Theses on a related topic
-
Consumer Behavior in the Sharing Economy – Airbnb Consumer Adoption Factors
Leonor de Almeida Santos Sobreira -
Attitudes towards sustainability: consumer behaviour of Generation Z in tourism
Valeriya Alexanderova -
The role of digital and social media marketing in consumer behaviour
Alina Koltykova -
Komparace chování spotřebitelů generací baby boomers, X a Y v oblasti úvěrových aktivit finančních institucí
Michaela Toflová -
Personal motives and attitudes of sustainable consumers across various generations toward organic food
Elouise Christa Errolat -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Sú biopotraviny zdravšie?
Lada Brenkusová