Karolína Horáková

Bachelor's thesis

Fermentované mléčné nápoje

Fermented milk beverages
Abstract:
Cílem této bakalářské práce bylo vytvořit rešerši na téma fermentované mléčné nápoje. Konkrétně se práce zabývá základní charakteristikou mléka, čistými mlékařskými kulturami, výrobou a jednotlivými druhy fermentovaných mléčných nápojů. Dále práce popisuje novodobé trendy ve výrobě fermentovaných mléčných nápojů, které by mohly v budoucnu ovlivnit stále rostoucí trh s fermentovanými mléčnými nápoji …more
Abstract:
The aim of this bachelor´s thesis was to create research on the topic of fermented dairy beverages. Specifically, the thesis deals with the basic characteristics of milk, starter cultures, production and individual types of fermented dairy beverages. It also deals with modern trends in the production of fermented milk drinks, which could affect the ever-growing market for fermented milk drinks in the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2023

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Vendula Kůrová

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Horáková, Karolína. Fermentované mléčné nápoje. Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe