Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu – Ing. Bc. Eva Jurková
Ing. Bc. Eva Jurková
Diplomová práce
Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu
COMPARISON of COMPOSITION and UTILIZATION RATIO of MEAT of PHEASANTS and HENS in THE WILD and AVIARY BREEDING
Anotace:
Diplomová práce se zabývá masem bažantů a bažantích slepic z volné přírody a z voliérového chovu. Cílem práce je porovnání složení a výtěžnosti bažantí zvěřiny z volné přírody a voliérového chovu.Abstract:
The thesis deals with free-range and aviary breeding of pheasant and pheasant hen meat. The aim of this work is to compare the composition and yields of free-range and aviary breeding pheasant game birds.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2014
Zveřejnit od: 2. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JURKOVÁ, Eva. \textit{Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/3tioue/.
Jak správně citovat práci
Jurková, Eva. Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu. Zlín, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin